SilkeAcu Vægttabsforløb                KUN 1000kr pr.pers. og 1800 kr for par

Først og fremmest handler det om dig selv, er du mentalt klar til at kigge indad, finde årsagen til din vægtøgning.

Når du har fundet ud af det, er du så klar til at gøre noget ved din vægt?

Og først når du kan sige Ja til dette, vil jeg meget gerne hjælpe dig, da det er min klare holdning, at er du ikke klar, vil et langsigtet vægttab ikke være realistisk og dermed et spild at dine penge, din tid og spild af min tid.

Jeg kan ikke tabe kiloene for dig, det skal du selv. Men jeg kan hjælpe dig med det og gøre den første tid lettere, det gør jeg ved hjælp af akupunktur, som går ind og hjælper kroppen med at forstå, at der nu kommer til at ske noget andet, din sultfølelse bliver mindre og over de 4 uger vil du opdage, at du ikke længere kan spise den mængde mad du kunne før, du vil komme til at føle dig hurtigere mæt.

Den anden del af det nålene hjælper med er, hvis du har trang til søde sager. Så hjælper nålene med at reducere den trang, hvilket gør det langt lettere at komme igennem et vægttabsforløb.

Den del af det jeg hjælper med, er en kostændring med en 4 ugers kostplan, som du skal følge, det er helt normalt og billigt mad som du kan købe i div. discountbutikker, kosten er bare sat sammen på en anden måde, hvilket også betyder, at der kommer til at ske en udrensning i kroppen.

Når du er færdig med de 4 uger, får du udleveret en del opskrifter både på sundere søde sager og forslag til både morgenmad, frokost og aftensmad, så du bliver bedre rustet til at kunne fortsætte efter de 4 uger.

Startpakken indeholder: Kostplan for 4 uger, 8 x vejninger, 6 x nålebehandlinger, 2 x pr. uge i de 3 første uger, råd og vejledning, den støtte der måtte være behov for.
Opskriftssamling, i tråd med de 4 ugers kostplan, der er også sundere søde sager og flere andre gode ting.

Ved startmødet bliver man målt og vejet, vi bruger en kropsanalyse vægt der giver et klart billede af,

hvordan din krop er sat sammen,

muskler, fedt og knogler , der bliver snakket om kostplanen og flere andre vigtige ting.

Det kører både som hold og individuelt, forstået sådan, at der er samlet start/afslutningsmøde, hvor man bliver målt og vejet, selve nålebehandlingen foregår hvordan det passer dig, mandage og torsdage.

0