Hvordan har du som klient oplevet SilkeAcu

og hvad fik du ud af besøget

 Ros & Ris

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible

Kirsten Wedgw​ood                                                      20 oktober 2019 Silkeborg

Jeg begyndte at gå hos SilkeAcu for omkring 8 mdr. siden. Jeg lider af piskesmæld og har haft det i 14 år. Har prøvet div. ting i håb om at det ville hjælpe.

Fik først en intensiv behandling, 5 gange på en weekend og gentagelse weekenden efter. Det har hjulpet mig så utrolig meget, at det først er 7 mdr efter, at jeg har igen haft brug for 2 gange en halv time.

Kan varmt anbefale dette sted.

Mvh Kirsten Wedgwood

Christa Louise Damgaard Thygesen                        1 oktober 2019 Silkeborg

Har fået endnu en behandling ved SilkeAcu. Denne gang med hold i nakke. Og smerter i det øverste af ryggen og i armene. Fik 3 behandlinger på to dage, fik det meget bedre. Jesper står altid klar til at hjælpe en. 

Hilsen Christa

Christa Louise Damgaard Thygesen                                   3 april 2019 Silkeborg 

Jeg kom med mange smerter i hænder og fødder, som jeg håbede ville blive en del bedre. Jeg havde ikke forventet, at de ville forsvinde helt. Det gjorde de, har ikke haft ondt siden jeg fik mine behandlinger. Vi kom til at snakke om, at jeg sov meget dårligt, så det skulle vi også kigge på. 

Jeg har nu sovet i mere end 6 timer sammenhængende. Hvilket jeg ikke har gjort i flere år. Jeg er så glad for at jeg kom af sted, måden Jesper er op er helt fantastisk. Han lytter og kender alt for godt selv til det med smerter. 

Jeg anbefaler SilkeAcu til alle på min vej. Tak for mega god behandling.jeg har fået helt nyt liv igen med godt humør og overskud

Hilsen Christa  

Suzzie skrev på SilkeAcu´s FB siden følgende

Suzzie Walter                                                                                            22. januar kl. 22.35

Igennem år ti'er med lændesmerter og skader, har jeg endelig oplevet lindring af smerterne.

Jeg opsøgte Jesper. Og han har med akupunktur givet god nattesøvn, reduceret hovedpine og nakke/ skuldre smerter og lændesmerter. Jeg ved, jeg er meget modtagelig for akupunktur.

Og efter 5 behandling mærker jeg den positive udvikling. 

Jeg anbefaler Jesper.

Men husk der er forskel på mennesker og nogle mærker hurtig ændringer og andre må have tålmodighed. Virkningen skal nok komme.

Rasmus skrev på SilkeAcu´s Facebook side følgende

Rasmus Munch                                                                           21 November kl. 12.16

SilkeAcu og Jesper har virkelig hjulpet mig med nakkespændinger og hovedpine. Allerede efter første uges behandling kunne jeg mærke effekten. Jeg kan klart anbefale Jesper, som foruden at være dygtig også leverer super kvalitet til prisen.
Anja Bak                                                                             Silkeborg 9 Oktober 2018

Jeg har været meget syg med smerter, og får meget medicin. Jeg har dage hvor jeg intet kan. men efter behandling hos Jesper, kan jeg nu sove en hel nat uden ekstra medicin. jeg sover ikke længere 4 gange på en dag, men kan nøjes med at hvile 1 til 2 gange.

Jeg har fået ro i mit hoved, samt spændinger i nakke og hoved er der næsten ikke mere. Ja man kan vel sige, at min livs-kvalitet er begyndt at vende tilbage :)

Selv om det for mig er pine smertefuld at få nålene sat i, fordi jeg har fibromyalgi, så er det det hele værd. Tak for det Jesper

Hilsen Anja

Jonna Andersen                                                       Hirtshals 25 september. 2018

Hej

Skade efter kemobehandling.

Jeg fik hjælp af Jesper i 2016 med mit dårlige højre knæ og nævnte i den forbindelse at Jesper måske også skulle hjælpe mig med mine Rystelser i mine ben, som jeg fik efter kemo-behandling i 2010.

Har været igennem flere lægeundersøgelser, hvor lægerne ikke har kunne finde en holdbar løsning. 

Mine ben rystede kraftigt flere gange om dagen, hvilket kroppen brugte en masse energi og kræfter. Ofte fik jeg ikke min nattesøvn på grund af rystelser hele natten.

Jeg måtte efter div. Undersøgelser, erkende at det skulle jeg lære at leve med resten af mit liv.

Efter en længere behandlingsforløb hos Jesper fra SilkeAcu, og opfølgende behandlinger er det lykkes at fjerne 90/95% af mine rystelser og uro i benene.

Så jeg i dag kan leve mit liv uden altid at mine ben er i bevægelse. Tak til Jesper

Hilsen Jonna

Rasmus Høeg Linneberg                                                        Silkeborg 26/8 2018

Hej!

Jeg vil starte med at fortælle lidt om min DAVÆRENDE SKULDER SKADE.

Jeg fik en overbelastning i trænings centeret da jeg gik rigtig meget op i det. Skaden jeg fik erhvervet mig, var en betændt slimsæk som gjorde at mange forskellige naturlige bevægelser gjorde ondt(køre bil, tage rygsæk på, række ud efter noget eller bare løfte på lidt tunge ting).

Jeg har været ved to forskellige fysioterapeuter og behandlingerne virkede ikke, selvom jeg fik to blokader i form af binyrebarkhormon. De to behandlings forløber forgår hen over et år. Jeg tager så ned til Jesper hvor jeg får en uges behandling og 3 uger er min skulder næsten smertefri.

Tusind tak Jesper for at rent faktisk at hjælpe dine patienter, du vil altid være mit foretrukne valg hvis jeg skulle komme galt afsted igen.

Hilsen Rasmus

Till Jonas Koch                                                                 Silkeborg 23 august 2018

Første oplevelse var jeg lidt skeptisk! Men allerede efter 2 behandling mod slemme smerter og manglende bevægelighed i knæet har jeg faktisk været så meget i bedring jeg har kunnet dyrke sport igen. Behandlingen har virkelig været effektiv. I er i sikre hænder hos Jesper :)

Hilsen Till

Peter Dvinge                                           27 marts 2018

Jeg har i flere år lidt af smerter i lænden, pga forstadiet til diskusprolaps. Allerede efter to gange aku hos Jesper, var der klar bedring. Efter en senere uge med nål formindskedes smerterne mærkbart.

Hilsen Peter                                                     Hirtshals

Heidi Clausen                                                                 Hjørring 15 marts 2018

Jeg har lidt af migræne siden jeg var teenager. Hvor det virkelig toppede for ca 4 år siden. Jeg overskred tit min max dosis af medicin. Efter jeg er startet hos Jesper er min migræne anfald nede på ca 1-2 om måneden. Jeg har fået øjnene op for hvor drænende min migræne har været for mig, jeg føler jeg har fået livet tilbage og masser af energi igen. Kan klart anbefale Jesper! 

Heidi Clausen                                                                                                                                  Hjørring 2018

Lone Marie Kjærsgaard                Tornby / Hirtshals          3 nobember 2016 

💪🏻💪🏻🍀Så er akupunturen prøvet !! Efter at have brækket skulder/overarm 2 steder for snart 2 år siden,og lidt af store smerter siden,bevægelsen i armen var/er meget indskrænket,ja så skulle nålene også prøves 😱😂😂og tak for det Jesper ,efter 4 dages intensiv behandling er jeg "næsten" smertefri og har fået større bevægelighed i armen..Tak for hjælpen nu begynder jeg at tro på at jeg kan få det godt og nogenlunde smertefrit igen 💪🏻☀️🍀🍀

Hilsen Lone

Tinna Aggersborg Nielsen‎                                Hjørring        5. November 2016

Dette er en lang anmeldelse, men læs den for din egen skyld...

Det er jo nu engang sådan, at vi alle er opdraget med/har tilegnet så nogle forskellige normer i livet….

Én, jeg har hørt ofte, er, ”Hvis du ikke har noget pænt at sige, så skal du tie stille…”

Og det vil jeg hermed efterleve til fulde, så jeg i ord og skrift sige en helt masse om én ting, jeg har oplevet i denne uge, som jeg gerne vil dele med mange andre, og så vil jeg håbe, nogen kunne finde på at gøre det samme for sig selv, hvis de på en eller anden måde at noget, de gerne vil gøre godt for sig selv.

Og hvad kan det så være, tænker læseren af dette nok…..jo ser du kære læser.

Jeg er en af de såkaldte smertepatienter, der er snart ikke det sted i min krop, jeg ikke har slidgigt, plus nogle mindre heldige skader, og ja, det giver mange smerter hver dag, som så kræver en masse medicin, som jeg er rigtig ked af at tage, men for at fungere som menneske i dagligdagen, så bliver jeg nød til det, ellers bliver livet for øv og trælst. Jeg har for længst besluttet én ting med mig selv, jeg vil ikke ligge under for mine smerter, være sur og bitter på livet, fordi der er blevet tildelt mig en elendig krop, der ikke kan holde til noget. Jeg har kun dette ene liv (på jorden i hvert fald, jeg kender til), og det skal for så vidt, jeg kan få lov at bestemme leves fuldt og helt trods generne.

Jeg har forsøgt mangt og meget for at gøre det mindre smertefuldt, at være mig. Noget med rimeligt held, men vanvittigt dyrt, så det måtte jeg droppe, noget med mindre held, som lige så godt kunne være.

Så læste jeg ved en tilfældighed om akupunktur hos SilkeAcu, nå ja, jeg har da prøver akupunktur før, og jeg ved det virker, men der kommer økonomien igen ind, og lidt på sigt så hjælper det da, men det er en endeløs række af behandlinger, som hele tiden ender næsten ved udgangspunktet fra gang til gang, så er det da nemmere og billigere i længden af tage medicinen…

Men men…SilkekAcu kom med en anderledes ide omkring akupunktur, en ny viden, i hvert fald for mig, og så var der et mål i deres mission, som jeg syntes, er et fantastisk dejligt menneskesyn: Alle med både høj og lav indkomst skal have muligheden for at blive hjulpet….. Og det liver de op til med den pris de tager for behandlinger.

Jeg har været i Hirtshals 4 dage i denne uge, jeg hår fået 5 intensive behandlinger for flere ting på én gang.

OG DET VIRKER SKI!!!

Jeg fik behandling for min whiplasskade i venstre side at nakken, hvor jeg er permanent hævet, smerterne som følge i skulderen, store spændinger i min brystryg pga. slidgigt, der gør at jeg ofte låser og har mange smerter, til jeg er heldig at komme hjem til min mand, eller finde en, der tør løsne det i ryggen på mig. Jeg fik behandlinger for smerter i mine fødder, da jeg har slidgigt til begge forfødder og deraf nedsunken forfødder, samt for mit venstre knæ som er blevet opereret 2 gange siden 18. december sidste år, da jeg vred om på det, og jeg har rigtig mange gener og smerter i knæet, som jeg har fået at vide, jeg ikke skal se frem til, bliver ret meget bedre.

Mandag vil jeg mene, mit smerteniveau var på 8-9 stykker på en skala fra 1-10, hvor 10 er værst. Allerede mens jeg lå der i den første behandling kunne jeg mærke varme, prikken og snurren både her og der. Det var så kun nakke, skulder og brystryg, der blev behandlet.

Tirsdag vil jeg mene, jeg var nede på 6-7 stykker på skalaen, den dag fik jeg 2 behandlinger med 70minutters mellemrum, hvor mine fødder og knæet blev taget med, wauw det sparkede rxx…., der skete da godt nok noget. Allerede fra første behandling til anden behandling tirsdag kunne jeg mærke det i mine fødder, da jeg var ude og gå en tur i pausen. Jeg troede næsten det var løgn.

Onsdag morgen, da jeg stod op sagde min mand noget meget tankevækkende: ”Ved du godt, du lige er stået ud af sengen uden at jamre over dine fødder, og du haltede slet ikke på vej ud af soveværelset”.

Jeg stoppede op, dén måtte jeg jo ligesom give ham ret i, og det blev da en endnu mere spændende dag. For jeg var på arbejde, og jeg har stort set ikke gået ret meget i kælderen og hentet varer, siden jeg skadede mit knæ i december sidste år. Men i torsdags var jeg parat, jeg var mit gamle jeg, hentede varer flere gange og satte i skabe og skuffer, så vildt super en følelse….

Onsdags behandling gik fint, jeg vil mene, jeg var nede på 4-5 stykker på skalaen, og da jeg kom hjem onsdag, så tænkte jeg ikke som det første på MIT MEDICIN, da klokken var mellem 17-18, for nu trængte kroppen til hjælp, fordi det var tæt på 12 timer siden sidst. Nej, jeg fik faktisk først mit medicin kl. knap 19, da vi spiste sent – der var nyt, hold da op…

Det samme gentog sig torsdag morgen, jeg havde ikke bare én tanke i hovedet, da jeg kom op….at få morgenmad og så MIT MEDICIN. Er det ikke utroligt. Og der var heller ikke problemer med at komme ud af sengen den dag….

Torsdag vil jeg mene, jeg var ned på 2-3 stykker på skalaen, det kan jeg ikke huske, hvornår jeg har været sidst indenfor de sidste knap 4 år…

Det kære læser, er det du skal forære dig selv. Oplevelsen af eventuelt at kunne reducere dine smerter betragteligt. Jesper, som behandlede mig, er fantastisk til at forklare, hvad det går ud på, han er både sød og hensynsfuld, og så er det ok, at man ikke kan lide ham og siger en masse bandeord, hvis det er et ømt punkt, han skal stikke i. Jeg er på ingen måder bange for nåle, men tro mig, 5 behandlinger på 4 dage kan godt af sted komme ømme punkter, og så kan selv en hardcore nålepude som mig komme til kort.

I dag er det fredag, jeg har det fantastisk, smerterne er stadig reduceret, og jeg har endda haft en dag på arbejde, som har strammet bue lidt rigeligt i forhold til mine andre dage, det har intet gjort ved smerteniveauet….

Nu er jeg jo så spændt på, hvor længe det holder, før det begynder at vende tilbage med smerter, hvis det gør…og hvis, er det så i langt mindre skala end før.

Og uanset, jeg har booket 5 behandlinger igen på 4 dage om 1 måned, sæt nu jeg om kor tid vil kunne mindske mit medicinforbrug permanent også – ville det ikke være bare så fantastisk.

Så tag dig tiden kære læser, prøv det, hvis du har smerter i din hverdag, der er ulidelige og trælse, og helt ærligt…750 kroner for 5 behandlinger og nå dertil, hvor jeg har gjort, så er det alle pengene værd, og de kan hurtig spares i medicin, fysioterapeutbehandlinger, kiropraktorbehandlinger og hvad ved jeg, og på det punkt ved jeg 200% hvilke udgifter vi taler om….

Prøv det, tal med Jesper, jeg skylder ham stor tak og glæder mig til de næste behandlinger, hvor fokuspunkterne skal være lidt anderledes og så måske en supplering.

Knus fra Tinna, en tilfreds kunde/patient

Connie Ehlers                                                     Hjørring       4 september 2016

Jeg har lidt af migræne siden jeg var teenager, ca 30 år+, og vågnede næsten hver dag med hovedpine.... Har en skulderskade som gir spændings-hovedpine oveni.

Ville så gerne se om Jesper kunne hjælpe mig da han var i Nordjylland i uge 35, så fik 6 behandlinger, og jeg har kunnet vågne hver dag siden uden hovedpine:-)

Det er så dejligt og vågne hver dag og ikke ha' den tunge sky ned og hovedet som kan udvikle sig til migræne i løbet af dagen, men i stedet føle mere energi og overskud..... Jeg er så tilfreds og kan stærkt anbefale behandlinger hos ham....

Hilsen Connie

Jacob Kjeldgaard                               Løgstrup- Viborg                  8 August 2016

Har haft diagnosen sclerose i snart 3 år. Og efter adskillige attaks døjer jeg så meget med især nervesmerter i mine ben. Har haft svært ved at sove og i det hele taget fået dagligdagen til at køre optimalt. Pga smerterne.

Og har prøvet adskillige forskellige smertestillende og beroligende præparater. Så besluttede mig for at det skulle være en gammel løgn. Vil ikke fylde min krop med alt det gift og især ikke når det IKKE virkede.

Kontaktede Jesper og aftalte 3x2 behandlinger. Og allerede efter første behandling kunne jeg mærke forskel. Min snurrende fødder og ben forsvandt, og smerten var meget aftagende. Og ja efter anden behandling var det som en drøm.

Jeg kunne sove om natten. Uden at vågne pga uro i ben og fødder. Før lå jeg på en 9-10 stykker på smerte skalaen. Og nu en uge efter første behandling ligger mine smerter på 2-3. Jeg er ikke 100% smertefri. Og det bliver jeg heller aldrig. Men nu er det til at leve med.

Jeg har endda skåret halvdelen af mine smertestillende medicin væk. Og jeg vil hellere bruge pengene hos Jesper end på medicin. Så det er bestemt ikke sidste gang han får lov til at stikke i mig. Og som sagt så er jeg ikke helt smertefri. Og ikke 2 personer men sclerose og smerter er ens.

Jeg har været heldig. Men derfor ikke sagt det ikke kan hjælpe en anden sclerose patient, men hav det i mente at det kan være det ikke kan hjælpe på en anden med sclerose. Det er bestemt et forsøg værd.

Så 1000 tak til Jesper fra SilkeAcu.

Hilsen Jacob

Jette Niebuhr                                                               Åbyen-Hirtshals 26/7-2016

Har fået 2 rygoperationer mod smerter af min ryg og læn, for flere år siden. Desværre har jeg længe haft problemer igen med at vende mig i sengen og stå ved køkkenborde, hænge vasketøj op, og selv i bruseren har givet mig store problemer.

Jeg kan efter akupunkturbehandlinger hos SilkeAcu, igen vende mig i sengen, gå i bad uden problemer og hænge vasketøj op uden problemer, ja selv stå ved køkkenbordet og ordne ting der uden problemer.

Så efter kun 5 akupunkturbehandlinger hos SilkeAcu og Jesper, kan jeg kun anbefale andre med kroniske smerter prøve det også.

Hilsen Jette

Bente Winter                                                                           Hirtshals 21 Juli 2016

Jeg har fået 5 Akupunkturbehandlinger mod ondt i nakke og skulder, jeg har ikke haft ondt eller spændinger siden så super dejligt.

Jesper er rolig og god til at fortælle hvad han gør. Kan varmt anbefale behandlinger hos SilkeAcu.

Hilsen Bente Vinther

Jonna Andersen                                                                   Hirtshals 19 Juli 2016 

Jeg har i dag afsluttet 5 Akupunkturbehandlinger på grund af mit dårlige knæ, og med et godt resultat, jeg er kommet af med mine gener. 

Jeg har ellers altid sagt at jeg ikke skal stikkes med de nåle, jeg hader de nåle og har altid været typen der er god til at blive dårlig hver gang jeg har fået taget blodprøve, og ind i mellem også er besvimet. Men dette har ikke været noget problem, igennem de 5 behandlinger jeg har fået af Jesper fra SilkeAcu. 

Så næste gang Jesper kommer til Hirtshals skal han prøve om det er muligt at fjerne de kraftige rystelser jeg har i mine ben efter en kemo-behandling for 6 år siden som ikke har taget spor forandring siden ,så kan han måske bare fjerne noget af det så er det godt men kan det hele fjernes vil det være fantastisk. 

Så kan kun varmt anbefale at prøve SilkeAcu. 

Hilsen Jonna

Helle Linnet.                                                                         Resenbro 19. maj 2016

Jeg har idag afslutter 5 dages behandling. Målet var at mine smerter fra et 15 år gammelt piskesmæld skulle mindske. 

Hold nu op en rejse jeg har været på, og nu her efter 5 dage er jeg faktisk som født på ny. Allerede efter første tur, var der store fremskridt at mærke og det er da kun blevet bedre som dagene gik, til nu er jeg så tæt på smertefri som muligt, UTROLIGT.

Jesper er enormt nem at tale med og han høre hvad man siger, og der er ingen tvivl om at han har alles bedste i sigte og slet slet ingen tvivl om han er super dygtig ☺ nu glæder jeg mig til at se hvor mange kilo jeg kan få smidt i juni mdr med Jesper og hans i mine øjne magiske nåle hjælp 😊

Hilsen Helle

Tina Sambleben                                                         Silkeborg 1. December 2014

Jeg startede på testholdet for vægttab i april 2014, for mig har nålene været en super god oplevelse, nålene gjorde at keg ikke havde den mindste trang til hverken søde sager ,Chips eller lignende. Fra April til November 2014 smed jeg 30 kg og har holdt vægten uden nogen for for hjælp andet min sunde fornuft,og motion 2-3 gange om ugen, så jeg kan KUN ANBEFALE jer der tænker hmm er det her noget for mig, prøv det for det VIRKER.😊😊

Vh Tina

Dorte Jensen,                                                                              Galten 03/04-2016 

Da jeg i april 2014 første gang mødte nålene, var jeg inkarneret colaholiker, glad for kager, søde sager og jeg dyrkede ikke motion, da mine 100 kg var en smertefuld overvægt, som min krop slet ikke var gearet til. Stor var min undren, da jeg efter ca 1½ døgn bemærkede, at colatrangen var 95% reduceret og jeg havde heller ikke den store 'sødesagertrang'. Stille og roligt, på TRE uger, ændrede mine spisevaner sig, colaen blev helt lagt væk, når jeg var ude at handle, så gik vejen nu forbi frugt/grøntsagsafdelingen, IKKE kager og slik og dette ville jeg have forsvoret 3 uger før. Selvfølgelig skulle jeg samarbejde med nålene, jeg skulle droppe nogen vaner og det kunne jeg, fordi nålene havde taget 95% af trangen til det søde. Efter forløbet på de 4 uger fortsatte min sundere levestil og mit vægttab, jeg kom op på et totalt vægttab på ca 16 kg (i løbet af 3 mdr) UDEN nogen form for motion overhovedet. Jeg må også indrømme, at jeg ikke fulgte madplanen slavisk (afskyr fx fisk haha). Sygdom har nu lagt nogen ekstra kilo på igen og kan jeg ikke selv klare at smide dem, kan jeg ikke finde styrken, så vil jeg ikke betænke mig 2 gange, før jeg tyr til nålene igen. Glem alt om pulverkure, piller osv, dét her, dét virker. Ufatteligt, at det ikke er opdaget før. jeg kan kun give min allerbedste anbefaling af SilkeAcu.dk = vejen mod et lettere liv, på en lettere måde :-)

Hilsen Dorte

Tina Sambleben                                                                                Silkeborg 7 April 2016

Jeg har haft piskesmæld i 17 år og har prøvet alverdens behandlinger uden nævneværdig resultat, for 14 dage siden besluttede jeg at prøve Acunova smerte behandling.

Allerede efter første behandling kunne jeg mærke en forskel, nemlig at jeg havde fået meget mere bevægelighed i nakken, i fredags afsluttede jeg forløbet og må sige at mine spændinger i skulderene og nakken er nærmest helt forsvundet samt jeg har fået så meget mere bevægelighed tilbage i nakken.

Hilsen Tina Sambleben

0