SilkeAcu er et lille nyopstartet firma, der blev grundlagt oktober 2014.

SilkeAcu har dog arbejdet med vægttab, siden maj 2014. Og det med rigtig gode resultater.

SilkeAcu drives og ledes af Jesper Andersen.

Hvem er han så.

Jeg er uddannet både som kok og tjener og har arbejdet en del år som tjener. På grund af heldbredsmæssige problemer har jeg måttet vælge en anden levevej, mere end en gang.

Jeg har svær slidgigt i begge mine knæ og har været under kniven 4 gange, 2 gange i hvert knæ.

Dette har betydet, at det hårde fysiske arbejde har jeg ikke kunnet holde til. Tilbage i 2005 fik jeg så tilkendt flexjob.

De første år arbejdede jeg med vinduer, derefter var jeg lige en tur tilbage i hotelbranchen og så videre til at arbejde hos Postdanmark i ca.7 år, inden jeg måtte opgive dette, på grund af en forværring af mit helbred. 

I april 2014 var jeg på mit første kursus i Akupunktur ved Boel Akupunktur. Grunden til jeg gjorde det, var et ønske om at kunne hjælpe mig selv med akupunktur, det kunne jeg, hvilket den dag i dag betyder, at jeg har overskud til at hjælpe andre og stadig har overskud til familien.

Jeg begyndte i marts 2015 på den store Master Akupunktør uddannelse ved Akupunktur Universitet i Aulum. Jeg skal til afsluttende eksamen fredag 1/7 16, ledet af John Boel sn. en af verdens absolut bedste akupunktører. John sn. har gennem de to sidste årtier udviklet og forfinet de nye akupunktur systemer han har udviklet.

Læs mere om dette under emnet " Akupunktur-former "

0