Øjenbehandling

Der er forskellige årsager til at man kan have problemer med sine øjne, men det betyder ikke, at man skal acceptere, at man kommer til at se dårligere end man har været vant til.

Og med den moderne akupunktur har det vist sig, at man faktisk GODT kan gøre noget ved det og det er med rigtig gode resultater til følge.

SilkeAcu kan ikke hjælpe med alle øjensygdomme, men flere af de hyppigste kan dog afhjælpes med akupunktur. Herunder vil der komme nogle af de øjensygdomme der kan afhjælpes.

AMD

Den mest udbredte øjensygdom , af alle de sygdomme der er, er AMD, også kaldet øjenforkalkning og den har to variationer, en tør og en våd og AMD er den hyppigste årsag til klinisk blindhed i den vestlige verden.

Men med en intensiv akupunkturbehandling kan man afhjælpe det i ca. 80% af tilfældene.

Grøn stær 

( glaucom ) er en anden rigtig træls øjensygdom , hvor øjenlægerne siger, at det kun kan stoppes og de skader der er sket, kan ikke genoprettes.

Men dette er ikke tilfældet, grøn stær kan godt afhjælpes med den moderne akupunktur.

Grøn stær er en øjensygdom,hvor der er kommet et for højt væsketryk inde i øjet, denne væske kaldes for kammervæske og er en næringsvæske, som bruges af den del af øjet, man stiller skarpt med, når der så bliver tilført for meget væske, bliver trykket for højt, hvilket betyder at der sker en langsom nedbrydning af synsnerven og hvis man intet gør ved det, risikerer man at blive blind.

Øjenlægerne kan ikke fjerne Grøn stær, men de kan bremse den med øjendråber og virker dette ikke, så er der nogle piller man kan få.

Hvis det er en akut opstået Grøn stær, er det muligt med en laseroperation. 

Problemet ved disse muligheder er, at ved ingen af disse behandlinger sker der genopretning, det betyder, at øjenlæger fortæller dig, at du bliver nødt til at leve med det tunnelsyn du har fået.

Den moderne akupunktur har bevist, at dette ikke længere er noget du er nødt til at leve med. Den moderne akupunktur kan afhjælpe Grøn stær med en 14 dages intensiv behandling. Den effekt den moderne akupunktur har aktiveret i øjencellerne, vil fortsat arbejde videre i ugerne efter endt nålebehandling. 

Blodprop i øjet.

Er man så uheldig at blive ramt af en blodprop i øjet og kommer omkring en øjenlæge, vil det normale svar være, at man skal vente og se tiden an det næste halve år, da øjenlægens erfaring er, at 50% af de ramte får synet delvist tilbage.

Forskning viser dog, at med moderne akupunktur og en hurtig indsats umiddelbart efter blodproppen i øjet, er der store chancer for at få sit fulde syn igen.

En italiensk øjenlæge Valeria Vanucci fra Bologna har lært det moderne akupunktur system Acunova og har lavet forskning i hvad der sker med øjet, når det bliver ramt af en blodprop og man kommer i behandling med den moderne akupunktur, det viser sig, at man med en hurtig indsats kan afhjælpe de skader, der normalvis sker i øjet når man bliver ramt af en blodprop.

Man siger, der grundlæggende er 2 forskellige blodpropper i øjnene. Den første type blodprop er den der rammer arterierne, de blodårer der kommer med næringsstoffer og ilt til øjets celler. Denne form for blodprop er den værste, da det betyder, at der bliver lukket af for ilten og næringsstofferne så de ikke kan komme ind til cellerne i øjet, det betyder at øjet langsomt visner hen, fordi det ikke for tilført ilt og næringsstoffer.

Den anden type blodprop rammer venerne, hvis funktion er at føre den tilførte næringsvæske og affaldsstoffer ud af øjet.

Når der så opstår en blodprop i disse vener, bliver der problemer med at lede væskerne væk fra øjnene igen, det forårsager at der bliver en ophobning af affaldsstoffer og væske inde i øjet. I de fleste tilfælde er der dog en meget lille passage, hvilket betyder, at den skade der sker ved en blodprop er mindre alvorlig, men der er stadig risiko for varige skader, hvis man ikke kommer hurtigt i behandling.

0