Lidt stof til eftertanke -

Disse linjer er ikke tænkt som dømmende

Det du læser herunder er et indlæg, jeg lavede tilbage i februar måned 2015, i vores vægttabsgruppe.

Jesper Andersen‎                                                                                                                          SilkeAcu, Vægt tab. 9. februar 2015 ·

Lidt Stof til eftertanke.

Hvorfor er det, at rigtig mange mennesker, der gerne vil tabe sig, har svært ved at kigge indad og erkende at det jo er én selv der er skyld i/årsag til, at man er overvægtig af forskellige grader.

Når jeg skriver skyld og årsag, så er det jo meget let sagt, men helt sikkert kan der være mange årsager til at man er overvægttig og når det er sagt, skal man på samme tid også huske, at man selv er ansvarlig for sin vægt og sit liv.

Jeg har selv haft og har stadig en daglig kamp omkring de søde sager, men har også en daglig kamp med smerter, så livet er ikke altid let, og hvad så, det er jo op til en selv at bestemme.

Når man gerne vil tabe sig, og man igennem lang tid har kæmpet med de Xtra kilo, så er det man bliver nødt til at kigge indad og finde ud af hvad det er der skal til, for at ændre på de mønstre man har, og det er sgu ikke altid lige let. Og ja, det er rigtig let at at vende tilbage til de gamle mønstre, til det man kender og til den tryghed der er i det. Og ja det kan være svært at komme op på hesten igen.

Her i gruppen prøver vi at gøre det lidt anderledes, ved at sætte fokus på årsagen/ kilden til de Xtra kilo, fordi jeg/vi er overbeviste om, at finder man ud af årsagen og forholder man sig til den og er man klar til at ændre de ting der skal ændres, først der har man en reel chance for at opnå et varigt vægttab.

SilkeAcu's koncept er IKKE en slankekur, men en livsstilsændring, hvor jeg med nålene og en kostplan kan hjælpe Jer i gang, afhjælpe sukkertrang / afhængighed og mindske sultfølelse.

For hvad hjælper det at følge en kostplan i xx uger og man taber sig XX kilo´er, hvis man vender tilbage til de ting man spiste før man SELV valgte at følge en kostplan, hvor formålet var at tabe sig. Livet er ikke let !!!

Jeg har selv måttet komme til nogle både svære og hårde beslutninger i mit liv og har fundet en ny vej i livet, en vej hvor jeg vil forsøge at gøre en forskel, hvor jeg kan hjælpe andre med at komme over på den anden side og komme af med de Xtra kilo og andre problemer. Og jeg vil nu og fremover have et stort fokus på området der hedder vægttab, da det er et kæmpe problem for mange, og en ting er helt sikkert: Guld og Grønne skove lover jeg ikke, men jeg lover, at jeg vil gøre mit til at gøre den første tid lettere, med et vægttabsforløb med SilkeAcu vægttab.

Vi har allesammen en historie at fortælle og det skal der være plads til.

Hilsen Jesper

0