SilkeAcu kommer til Hirtshals i følgene uger i 2020

1. halvår uge 2 - 6 - 10-14-18-22-26

2. halvår uge 32-36-40-44 og 48

Det vil som udgangspunkt altid være fra mandag til torsdag..Men dette kan flyttes, tirsdag til fredag.

SilkeAcu har klinik i Hirtshals Halvejen, Hirtshals Idrætscenter

SilkeAcu startede i Hirtshals augustmåned 2016 og har nu været i byen i 3 år, det har været og er til stadighed dejligt at komme til Hirtshals og hjælpe mennesker heroppe med God akupunktur, der er til at betale for.

Det er helt klart målet at bibeholde den lave pris, fordi jeg tror på, når flere kommer til at kende til SilkeAcu, vil der også komme til at ske mere. 

Der går rigtig mange mennesker rundt, med smerter eller andre indvaliderende problemer, hvor lægerne har opgivet dem. Dette er i min verden ikke ok. 

Problemet er bare at priserne på rigtig mange alternative behandlere starter ved 300 kr og opefter, og det kan meget hurtigt bliver dyrt og noget man IKKE har RÅD TIL. 

Derfor er prisen kun 150 kr.pr.bh. hos SilkeAcu

Så Silkeborg´s måske Bedste Akupunktør kommer til Hirtshals, og den billige pris følger med, kun 150 kr. pr. behandling. SilkeAcu arbejder som udgangspunkt altid med 5 behandlinger, over følgende 5 dage, i Hirtshals er det 4 dage, hvor en af dagene er med 2 behandlinger. 

Hvorfor så det. Fordi der er undersøgelser fra USA der viser at effekten af akupunkturbehandlingerne, bliver bedre end hvis man får 1 behandling om ugen. 

Når man kun for 1 behandling om ugen, så det problem man kommer med, når at vende tilbage til før behandlingen, så den positive effekt, man har fået, bliver der ikke fulgt op på. Det gør man når man får 5 behandlinger efterfølende hinanden.

Du kan læse om hvad SilkeAcu kan hjælpe Dig med under MENU knappen og find så emnet der passer til det du søger.

Der dog et lille men, Vægttabs forløb, der skal der være minimum 7 personer, før der kan laves vægttabs forløb i Hirtshals, du skal dog her vide at der er allerede er nogle der Venter på netop dig også, så der kan komme et hold igang.

Har du noget du vil spørge mig om, så kan du finde mig på Facebook, SilkeAcu/ Jesper Andersen- eller find kontakt fanen er på siden og skriv til mig der, du kan også sende mig en mail til [email protected] og Mærk lige din mail med Hirtshals, så har jeg styr på hvor det er du gerne vil behandles.

Hilsen Jesper

Daglig Leder af SilkeAcu

Akupunktur der Virker

Klienter SilkeAcu har hjulpet i

Hirtshals og omegn 

Hej                                Hirtshals 25 september. 2018

Skade efter kemobehandling.

Jeg fik hjælp af Jesper i 2016 med mit dårlige højre knæ og nævnte i den forbindelse at Jesper måske også skulle hjælpe mig med mine Rystelser i mine ben, som jeg fik efter kemo-behandling i 2010.

Har været igennem flere lægeundersøgelser, hvor lægerne ikke har kunne finde en holdbar løsning. 

Mine ben rystede kraftigt flere gange om dagen, hvilket kroppen brugte en masse energi og kræfter. Ofte fik jeg ikke min nattesøvn på grund af rystelser hele natten.

Jeg måtte efter div. Undersøgelser, erkende at det skulle jeg lære at leve med resten af mit liv.

Efter en længere behandlingsforløb hos Jesper fra SilkeAcu, og opfølgende behandlinger er det lykkes at fjerne 90/95% af mine rystelser og uro i benene.

Så jeg i dag kan leve mit liv uden altid at mine ben er i bevægelse. Tak til Jesper

Hilsen Jonna Andersen

Peter Dvinge                                           27 marts 2018

Jeg har i flere år lidt af smerter i lænden, pga forstadiet til diskusprolaps. Allerede efter to gange aku hos Jesper, var der klar bedring. Efter en senere uge med nål formindskedes smerterne mærkbart.

Hilsen Peter                                                     Hirtshals

Heidi Clausen                        Hjørring 15 marts 2018

Jeg har lidt af migræne siden jeg var teenager. Hvor det virkelig toppede for ca 4 år siden. Jeg overskred tit min max dosis af medicin. Efter jeg er startet hos Jesper er min migræne anfald nede på ca 1-2 om måneden. Jeg har fået øjnene op for hvor drænende min migræne har været for mig, jeg føler jeg har fået livet tilbage og masser af energi igen. Kan klart anbefale Jesper! 

Heidi Clausen                                     Hjørring 2018

Lone Marie Kjærsgaard           Tornby / Hirtshals 

                                                           3 nobember 2016 

💪🏻💪🏻🍀Så er akupunturen prøvet !! Efter at have brækket skulder/overarm 2 steder for snart 2 år siden,og lidt af store smerter siden,bevægelsen i armen var/er meget indskrænket,ja så skulle nålene også prøves 😱😂😂og tak for det Jesper ,efter 4 dages intensiv behandling er jeg "næsten" smertefri og har fået større bevægelighed i armen..Tak for hjælpen nu begynder jeg at tro på at jeg kan få det godt og nogenlunde smertefrit igen 💪🏻☀️🍀🍀

Hilsen Lone

Tinna Aggersborg Nielsen                     ‎  Hjørring 5.                                                                                 November 2016

Dette er en lang anmeldelse, men læs den for din egen skyld...

Det er jo nu engang sådan, at vi alle er opdraget med/har tilegnet så nogle forskellige normer i livet….

Én, jeg har hørt ofte, er, ”Hvis du ikke har noget pænt at sige, så skal du tie stille…”

Og det vil jeg hermed efterleve til fulde, så jeg i ord og skrift sige en helt masse om én ting, jeg har oplevet i denne uge, som jeg gerne vil dele med mange andre, og så vil jeg håbe, nogen kunne finde på at gøre det samme for sig selv, hvis de på en eller anden måde at noget, de gerne vil gøre godt for sig selv.

Og hvad kan det så være, tænker læseren af dette nok…..jo ser du kære læser.

Jeg er en af de såkaldte smertepatienter, der er snart ikke det sted i min krop, jeg ikke har slidgigt, plus nogle mindre heldige skader, og ja, det giver mange smerter hver dag, som så kræver en masse medicin, som jeg er rigtig ked af at tage, men for at fungere som menneske i dagligdagen, så bliver jeg nød til det, ellers bliver livet for øv og trælst. Jeg har for længst besluttet én ting med mig selv, jeg vil ikke ligge under for mine smerter, være sur og bitter på livet, fordi der er blevet tildelt mig en elendig krop, der ikke kan holde til noget. Jeg har kun dette ene liv (på jorden i hvert fald, jeg kender til), og det skal for så vidt, jeg kan få lov at bestemme leves fuldt og helt trods generne.

Jeg har forsøgt mangt og meget for at gøre det mindre smertefuldt, at være mig. Noget med rimeligt held, men vanvittigt dyrt, så det måtte jeg droppe, noget med mindre held, som lige så godt kunne være.

Så læste jeg ved en tilfældighed om akupunktur hos SilkeAcu, nå ja, jeg har da prøver akupunktur før, og jeg ved det virker, men der kommer økonomien igen ind, og lidt på sigt så hjælper det da, men det er en endeløs række af behandlinger, som hele tiden ender næsten ved udgangspunktet fra gang til gang, så er det da nemmere og billigere i længden af tage medicinen…

Men men…SilkekAcu kom med en anderledes ide omkring akupunktur, en ny viden, i hvert fald for mig, og så var der et mål i deres mission, som jeg syntes, er et fantastisk dejligt menneskesyn: Alle med både høj og lav indkomst skal have muligheden for at blive hjulpet….. Og det liver de op til med den pris de tager for behandlinger.

Jeg har været i Hirtshals 4 dage i denne uge, jeg hår fået 5 intensive behandlinger for flere ting på én gang.

OG DET VIRKER SKI!!!

Jeg fik behandling for min whiplasskade i venstre side at nakken, hvor jeg er permanent hævet, smerterne som følge i skulderen, store spændinger i min brystryg pga. slidgigt, der gør at jeg ofte låser og har mange smerter, til jeg er heldig at komme hjem til min mand, eller finde en, der tør løsne det i ryggen på mig. Jeg fik behandlinger for smerter i mine fødder, da jeg har slidgigt til begge forfødder og deraf nedsunken forfødder, samt for mit venstre knæ som er blevet opereret 2 gange siden 18. december sidste år, da jeg vred om på det, og jeg har rigtig mange gener og smerter i knæet, som jeg har fået at vide, jeg ikke skal se frem til, bliver ret meget bedre.

Mandag vil jeg mene, mit smerteniveau var på 8-9 stykker på en skala fra 1-10, hvor 10 er værst. Allerede mens jeg lå der i den første behandling kunne jeg mærke varme, prikken og snurren både her og der. Det var så kun nakke, skulder og brystryg, der blev behandlet.

Tirsdag vil jeg mene, jeg var nede på 6-7 stykker på skalaen, den dag fik jeg 2 behandlinger med 70minutters mellemrum, hvor mine fødder og knæet blev taget med, wauw det sparkede rxx…., der skete da godt nok noget. Allerede fra første behandling til anden behandling tirsdag kunne jeg mærke det i mine fødder, da jeg var ude og gå en tur i pausen. Jeg troede næsten det var løgn.

Onsdag morgen, da jeg stod op sagde min mand noget meget tankevækkende: ”Ved du godt, du lige er stået ud af sengen uden at jamre over dine fødder, og du haltede slet ikke på vej ud af soveværelset”.

Jeg stoppede op, dén måtte jeg jo ligesom give ham ret i, og det blev da en endnu mere spændende dag. For jeg var på arbejde, og jeg har stort set ikke gået ret meget i kælderen og hentet varer, siden jeg skadede mit knæ i december sidste år. Men i torsdags var jeg parat, jeg var mit gamle jeg, hentede varer flere gange og satte i skabe og skuffer, så vildt super en følelse….

Onsdags behandling gik fint, jeg vil mene, jeg var nede på 4-5 stykker på skalaen, og da jeg kom hjem onsdag, så tænkte jeg ikke som det første på MIT MEDICIN, da klokken var mellem 17-18, for nu trængte kroppen til hjælp, fordi det var tæt på 12 timer siden sidst. Nej, jeg fik faktisk først mit medicin kl. knap 19, da vi spiste sent – der var nyt, hold da op…

Det samme gentog sig torsdag morgen, jeg havde ikke bare én tanke i hovedet, da jeg kom op….at få morgenmad og så MIT MEDICIN. Er det ikke utroligt. Og der var heller ikke problemer med at komme ud af sengen den dag….

Torsdag vil jeg mene, jeg var ned på 2-3 stykker på skalaen, det kan jeg ikke huske, hvornår jeg har været sidst indenfor de sidste knap 4 år…

Det kære læser, er det du skal forære dig selv. Oplevelsen af eventuelt at kunne reducere dine smerter betragteligt. Jesper, som behandlede mig, er fantastisk til at forklare, hvad det går ud på, han er både sød og hensynsfuld, og så er det ok, at man ikke kan lide ham og siger en masse bandeord, hvis det er et ømt punkt, han skal stikke i. Jeg er på ingen måder bange for nåle, men tro mig, 5 behandlinger på 4 dage kan godt af sted komme ømme punkter, og så kan selv en hardcore nålepude som mig komme til kort.

I dag er det fredag, jeg har det fantastisk, smerterne er stadig reduceret, og jeg har endda haft en dag på arbejde, som har strammet bue lidt rigeligt i forhold til mine andre dage, det har intet gjort ved smerteniveauet….

Nu er jeg jo så spændt på, hvor længe det holder, før det begynder at vende tilbage med smerter, hvis det gør…og hvis, er det så i langt mindre skala end før.

Og uanset, jeg har booket 5 behandlinger igen på 4 dage om 1 måned, sæt nu jeg om kor tid vil kunne mindske mit medicinforbrug permanent også – ville det ikke være bare så fantastisk.

Så tag dig tiden kære læser, prøv det, hvis du har smerter i din hverdag, der er ulidelige og trælse, og helt ærligt…750 kroner for 5 behandlinger og nå dertil, hvor jeg har gjort, så er det alle pengene værd, og de kan hurtig spares i medicin, fysioterapeutbehandlinger, kiropraktorbehandlinger og hvad ved jeg, og på det punkt ved jeg 200% hvilke udgifter vi taler om….

Prøv det, tal med Jesper, jeg skylder ham stor tak og glæder mig til de næste behandlinger, hvor fokuspunkterne skal være lidt anderledes og så måske en supplering.

Knus fra Tinna, en tilfreds kunde/patient

Connie Ehlers          Hjørring       4 september 2016

Jeg har lidt af migræne siden jeg var teenager, ca 30 år+, og vågnede næsten hver dag med hovedpine.... Har en skulderskade som gir spændings-hovedpine oveni.

Ville så gerne se om Jesper kunne hjælpe mig da han var i Nordjylland i uge 35, så fik 6 behandlinger, og jeg har kunnet vågne hver dag siden uden hovedpine:-)

Det er så dejligt og vågne hver dag og ikke ha' den tunge sky ned og hovedet som kan udvikle sig til migræne i løbet af dagen, men i stedet føle mere energi og overskud..... Jeg er så tilfreds og kan stærkt anbefale behandlinger hos ham....

Hilsen Connie

Jette Niebuhr                Åbyen-Hirtshals 26/7-2016

Har fået 2 rygoperationer mod smerter af min ryg og læn, for flere år siden. Desværre har jeg længe haft problemer igen med at vende mig i sengen og stå ved køkkenborde, hænge vasketøj op, og selv i bruseren har givet mig store problemer.

Jeg kan efter akupunkturbehandlinger hos SilkeAcu, igen vende mig i sengen, gå i bad uden problemer og hænge vasketøj op uden problemer, ja selv stå ved køkkenbordet og ordne ting der uden problemer.

Så efter kun 5 akupunkturbehandlinger hos SilkeAcu og Jesper, kan jeg kun anbefale andre med kroniske smerter prøve det også.

Hilsen Jette

Bente Winter                          Hirtshals 21 Juli 2016

Jeg har fået 5 Akupunkturbehandlinger mod ondt i nakke og skulder, jeg har ikke haft ondt eller spændinger siden så super dejligt.

Jesper er rolig og god til at fortælle hvad han gør. Kan varmt anbefale behandlinger hos SilkeAcu.

Hilsen Bente Vinther

Jonna Andersen                  Hirtshals 19 Juli 2016 

Jeg har i dag afsluttet 5 Akupunkturbehandlinger på grund af mit dårlige knæ, og med et godt resultat, jeg er kommet af med mine gener.

Jeg har ellers altid sagt at jeg ikke skal stikkes med de nåle, jeg hader de nåle og har altid været typen der er god til at blive dårlig hver gang jeg har fået taget blodprøve, og ind i mellem også er besvimet. Men dette har ikke været noget problem, igennem de 5 behandlinger jeg har fået af Jesper fra SilkeAcu. 

Så næste gang Jesper kommer til Hirtshals skal han prøve om det er muligt at fjerne de kraftige rystelser jeg har i mine ben efter en kemo-behandling for 6 år siden som ikke har taget spor forandring siden ,så kan han måske bare fjerne noget af det så er det godt men kan det hele fjernes vil det være fantastisk. 

Så kan kun varmt anbefale at prøve SilkeAcu.

Hilsen Jonna

0