Akupunktur-former

Jeg er, Uddannet Master Akupunktør
ved Akupunktur Universitetet, der ligger i Aulum, mellem Herning og Holstebro
der ledes af John Boel senior.

John Boel blev i år 2000 kåret af den Internationale Akupunkturforening til

" Århundredets Bedste Akupunktør " 

Hvorfor blev John kåret til dette, jo, John havde udviklet Acunova. Acunova viste sig at være ret effektivt over for mange problemer, hvor de kendte akupunktursystemer ikke kunne afhjælpe lidelsen /problemet. Acunova har vist sig i årene efter at være et rigtig godt akupunktursystem, som har hjulpet rigtig mange mennesker over HELE verden. I årene efter udviklingen af Acunova, har John sn. udviklet flere nye systemer med base i Acunova.

Disse omtalte systemer hedder: AcuNova, AcuLine, AcuChronic, AcuDNA, AcuStomach, AcuSpine, AcuKing og AcuOne.

De omtales også som den moderne akupunktur sammen med andre systemer, der er udviklet af andre dygtige akupunktører rundt om i verden.

Disse nye systemer har vist sig yderst effektive, på rigtig mange sygdomme og lidelser. Det kan nævnes her, at nogen øjenproblemer, hvor øjenlægen siger DESVÆRRE, der er ikke noget vi kan gøre. Her har Acunova hjulpet rigtig mange mennesker, igen her, også over hele verden.

Og selv kineserne erkender effektiviteten i disse nye systemer. 

Jeg arbejder også med ECIWO, Øre-akupunktur, NPSO, Triggerpunkt-akupunktur og jeg bruger selvfølgelig også traditionel kinesisk akupunktur.

Når man arbejder med akupunktur og mennesker, så ved man at der er ikke 2 personer der er ens og derfor er det heller ikke sikkert, at man altid kan bruge den samme behandling, til samme problemstilling. Så lærer man, at man giver ikke op, det der virker rigtig godt på mange, virker måske ikke på den ene, så prøver man nogle af de andre systemer, og måske kombinerer man 2-3 systemer for at opnå det bedste resultat.

0